Prijava za prostovoljno delo v času FIS svetovnega prvenstva v nordijskem smučanju Planica 2023

Osebni podatki

Kontaktni podatki

Domači naslov

Dodatni osebni podatki

Področja sodelovanja

Vabimo te, da z nami sodeluješ na naslednjih področjih dela: šport, prizorišče, protokol, trajnost, logistika, oskrba s hrano, trženje, mediji.

Vsakemu področju pripadajo še podpodročja med katerimi lahko izbiraš. Prosimo, da izbereš najmanj tri (3) podpodročja na katerih želiš sodelovati.

V primeru, da si pripravljen/-a sodelovati na vseh področjih dela preskoči ta odsek in na koncu obkljukaj ''Pripravljen/-a sem sodelovati na vseh področjih dela''.

Šport
Prizorišče
Protokol
Služba za trajnost
Logistika
Oskrba s hrano
Trženje
Mediji

Razpoložljivost

Kdaj si pripravljen/-a sodelovati na dogodku? Prosimo, da označiš najmanj tri (3) povezane dneve. V obdobju za temi tremi dnevi lahko izbereš še dodatne dneve, za katere pa ni nujno, da so povezani (dodatni dnevi morajo slediti trem povezanim). *
Ali bi sodeloval/-a tudi PRED dogodkom? Prosimo, da označiš najmanj tri (3) povezane dneve. V obdobju za temi tremi dnevi lahko izbereš še dodatne dneve, za katere pa ni nujno, da so povezani (dodatni dnevi morajo slediti trem povezanim).
Ali bi sodeloval/-a tudi PO dogodku? Prosimo, da označiš najmanj tri (3) povezane dneve. V obdobju za temi tremi dnevi lahko izbereš še dodatne dneve, za katere pa ni nujno, da so povezani (dodatni dnevi morajo slediti trem povezanim).

Oblačila in rokavice

Nastanitev

Prevoz

Prehrana


Po oddaji prijave boš na e-poštni naslov prejel/-a obvestilo. Prosimo, da preveriš tudi nabiralnik z neželeno e-pošto. Naš odgovor na prijavo lahko pričakuješ meseca novembra!