Z vlakom v Planico

BREZPLAČNO Z VLAKOM NA SVETOVNO PRVENSTVO

Vsi obiskovalci FIS svetovnega prvenstva v nordijskem smučanju Planica 2023 imajo med 22. 2. in 26. 2. ter med 28. 2. in 5. 3. možnost koriščenja brezplačnega kombiniranega povratnega prevoza z vlakom in avtobusom od katerekoli železniške postaje v Sloveniji do Planice in nazaj.

Potniki bodo ob predložitvi veljavne vstopnice svetovnega prvenstva na prodajnih mestih Slovenskih železnic, kjer je to mogoče, ali na vlaku prejeli brezplačno vozovnico za vlak in vrednotnico za avtobus, ki ju je potrebno shraniti do povratka domov.

Možnost koriščenja tega prevoza imajo tudi imetniki akreditacij!

OPOMBA: Upokojenci imajo brezplačen prevoz z vlakom, za avtobusni transfer do Planice pa bodo morali predložiti vstopnico ali akreditacijo za svetovno prvenstvo.

IZREDNI VLAKI
Za povratek z Jesenic proti Ljubljani oziroma Novi Gorici so poleg rednih vlakov za navedene dni na voljo tudi izredni vlaki.

Možnost koriščenja brezplačnega povratnega prevoza z vlakom od kjerkoli v Sloveniji do Jesenic velja za vse odhode in prihode rednih in izrednih vlakov Slovenskih železnic.

Z ŽP/AP Jesenice do Ledin (Rateče) in nazaj bodo potniki imeli na voljo brezplačen avtobusni prevoz organizatorja v najbolj optimalnih dnevnih terminih za ogled tekmovalnega programa tega izjemnega športnega dogodka (glejte kombiniran vozni red).

POMEMBNO! Odhodi avtobusov z Jesenic in z Ledin niso vezani na prihode/odhode vseh vlakov Slovenskih železnic, temveč zgolj na terminsko optimalne prihode/odhode rednih in izrednih vlakov, ki so najbolj smiselni za ogled dnevnega tekmovalnega programa v Planici).